Van Arkel Openingsborrel/Jonge Balie Lezing

Op woensdag 23 mei 2018 zal traditiegetrouw de openingsborrel van Justitia plaatsvinden in het Haarlemmermeerstation (HLMS). Voorafgaand aan de borrel zal een Jonge Balie lezing plaatsvinden waar mr. Christiaan Alberdingk Thijm, advocaat bij bureau Brandeis, zal spreken over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdienst (Wiv). Tijdens de borrel zal een toga worden verloot door het gerechtsdeurwaarderskantoor Van Arkel.

Inschrijven voor de Jonge Balie Lezing kan via de website van de Jonge Balie.

Christiaan Alberdingk Thijm

Christiaan Alberdingk Thijm is als advocaat betrokken geweest bij alle nieuwe technologische ontwikkelingen sinds 1998. Met zijn cliënten creëert hij al jaren baanbrekende jurisprudentie, onder meer over de aansprakelijkheid van internet tussenpersonen. Hij is een van de oprichters van het litigation kantoor bureau Brandeis. Hij pleit bij de Hoge Raad en het Europese Hof van Justitie in Luxemburg. Hij werkt voor bedrijven als KPN, Netflix en Marktplaats. Een deel van zijn procespraktijk bestaat uit procedures voor maatschappelijk relevante doeleinden. Dit jaar staat hij de Consumentenbond bij in een zaak tegen Samsung over het updaten van Android.

Naast zijn werk als advocaat is Christiaan senior docent aan de Universiteit van Amsterdam en auteur. Zijn roman “Het proces van de eeuw” is een klassieker onder juristen en wordt nu voor de zevende keer herdrukt.

Website by Webroots