Laatste spreker bekend!

Nadat in een eerder stadium al de eerste drie sprekers bekend waren gemaakt, is inmiddels ook de laatste spreker bekend: Jan Scholtes van ZyLab!

Jan Scholtes is Chairman en Chief Strategy Officer van ZyLAB. Scholtes was als ZyLAB’s President en CEO van 1989 tot 2009 betrokken bij het inzetten van e-discovery software bij onder andere de Oorlogsmisdaden Tribunalen van de VN, de FBI-Enron onderzoeken, het Witte Huis en duizenden andere gebruikers wereldwijd.

Voordat hij in 1989 bij ZyLAB begon, was Scholtes luitenant bij de inlichtingendienst van de Koninklijke Nederlandse Marine. Scholtes is ingenieur (ir.) in de Informatica (TU Delft), doctor in ‘Computational Linguistics’ (Universiteit van Amsterdam) en bekleedt sinds 2008 de buitengewone leerstoel ‘Text Mining’ van de faculteit “Data Sciences and Knowledge Engineering” in de Artificial Intelligence groep van de Universiteit van Maastricht.

ZyLAB is een bedrijf dat gebruik maakt van de nieuwste technieken uit de wereld van Artificial Intelligence en Data Science om waarheidsvinding te faciliteren en hoopt daarmee er voor te zorgen dat bijvoorbeeld advocatenkantoren slimmer en beter werken en concurrerender worden.

Website by Webroots