Beste advocaat-stagiair(e),

Van woensdag 18 mei 2022 t/m vrijdag 20 mei 2022 is het weer tijd voor het seminar Justitia: het grootste evenement van én voor jonge advocaten in Amsterdam met als thema Protest!

Het seminar Justitia en het Justitia Eindfeest zullen plaatsvinden in Koninklijk Theater Tuschinski op vrijdag 20 mei 2022. Lees onderstaande informatie eerst goed door voordat je via onderstaande links jouw ticket(s) bestelt.

 

Tickets en betaling

Het evenement op 20 mei 2022 bestaat uit verschillende onderdelen, waarvoor je dus ook verschillende tickets dient aan te schaffen.

Er zijn afzonderlijke tickets verkrijgbaar voor (i) het seminar Justitia + borrel + diner (EUR 65,00), (ii) het Justitia Eindfeest (EUR 40,00) en (iii) het drankgeeltje (EUR 12,79) (een apart kaartje waardoor je tijdens de borrel en het eindfeest (onbeperkt) drinken kan halen). De hier genoemde prijzen zijn exclusief btw. Een drankgeeltje dient altijd separaat aangeschaft te worden, ongeacht voor welk onderdeel van Justitia 2022 je een kaartje koopt. 

Én zoals ieder jaar geldt: VOL = VOL.

Belangrijk: betaling en facturering!
NB: Na jouw bestelling voor het Justitia Seminar en/of Justitia Eindfeest stuurt onze ticketservice een factuur aan jouw kantoor.

Let op: Stem even met jouw kantoor af of jouw kantoor de kosten voor het seminar Justitia én/of Justitia Eindfeest draagt. Mocht dat niet het geval zijn, dan dien je zelf de aan jouw kantoor verstuurde factuur te voldoen uiterlijk vóór 1 mei 2022.

Houd er rekening mee dat je het drankgeeltje altijd zelf apart dient af te rekenen (via iDEAL). Hiervoor bestaat niet de mogelijkheid om een factuur aan jouw kantoor te laten sturen. Mocht jouw kantoor ook deze kosten dragen, dan zul je zelf voor declaratie bij jouw kantoor zorg moeten dragen.

 

Ticketlinks

  • Op dit moment kunnen er geen tickets meer worden aangeschaft. 

Wij kijken erg uit naar jouw komst in het Koninklijk Theater Tuschinski!

(Werken de ticketlinks niet? Probeer het dan via de browser van je telefoon!)

Voor vragen met betrekking tot de tickets en inschrijvingen: info@stichtingjustitia.nl.

 

Volg Justitia op onze social media-kanalen (Instagram en LinkedIn), zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates!

Stageverplichting om Justitia bij te wonen? 

In de voorgaande jaren waren er af en toe capaciteitsproblemen en/of is het vanwege corona niet altijd gelukt om plaats te bieden aan alle advocaat-stagiair(e)s waarvoor het seminar eigenlijk verplicht was. Wij hebben daarom afgelopen jaar – in overleg met de Amsterdame Orde van Advocaten – besloten om de draad dit jaar opnieuw op te pakken en het seminar voorts weer verplicht te stellen voor advocaat-stagiair(e)s die in september 2021 zijn begonnen met de beroepsopleiding of vanaf maart 2022 daarmee zullen beginnen. Dit betekent dat indien je niet binnen deze groep valt, je niet meer verplicht bent om het seminar Justitia te volgen. Als het goed is zou je ook een e-mail ontvangen hebben van de Amsterdamse Orde van Advocaten waarin staat dat “Stagiaires die in 2021 Justitia niet konden bijwonen, worden vrijgesteld van het bijwonen van het Justitia seminar. De 2 punten dienen in plaats daarvan te worden behaald met het volgen van  een PO-waardige cursus, zie hierboven.

Advocaat-stagiair(e)s die dus voor september 2021 zijn begonnen met de beroepsopleiding én die het seminar Justitia in 2021 niet konden bijwonen zijn daarom vrijgesteld van het seminar Justitia en kunnen de 2 PO-punten dus ook halen met het volgen van (andere) PO-waardige cursussen. Desondanks ben je uiteraard uitgenodigd om dit jaar het seminar Justitia bij te wonen met de kanttekening dat we wederom maar een beperkt aantal plaatsen kunnen aanbieden.

 

Website by Webroots