Er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor het feest, dus koop je kaartje hier! En vergeet je drankgeeltje ook niet!

Mayday

“Diva Mayday is Nederlands bekendste travestie personality die o.a. haar tijd doorbrengt in programma’s op de Nederlandse televisie, host of presentatrice bij evenementen en/of als gast op de rode lopers. Zij is sinds 2016 ambassadeur van de Gay Pride in Amsterdam.

Zij begon haar muziekcarrière in 1989 en heeft vervolgens jaren gedanst en performances gegeven in wereldwijde clubs zoals iT, RoXY en Pacha. In 1995 brak ze door bij het grote publiek door regelmatig aan verschillende televisierogramma’s deel te nemen. Hiermee werd Mayday de belangrijkste vertegenwoordiger van de eerste generatie dragqueens.

Tegenwoordig klust ze global en is ze naast alle shows en presentatieklussen ook organisator van Can You Feel iT?, dat door Gay.nl werd uitgeroepen tot beste feest in Nederland. In 2012 en 2014 werd ze uitgeroepen tot entertainer van het jaar bij de jaarlijkse gouden kabouter award in Paradiso. Diva Mayday wist in 2013 de DIVA OF THE YEAR award en in 2014 de Absolutely faboulour award in de wacht te slepen.

Met haar eigen stage brengt Diva Mayday het gevoel van Can You Feel iT? terug op Milkshake Festival, het eerste grote LGBT-open minded festival. Daarnaast is Diva Mayday het gezicht van Dragfever in Amstel 54 en de Fabulous Cocktail Wednesday bij Taboo.

Onlangs maakte Sophie Hildebrand voor BNNVARA nog een reportage over Diva Mayday en ging ze met Beau van Erven Dorens ging op stap in Sitges, waar zij al jaren nachtburgemeester is.

Royal Beat

“Royal Beat is dé ultieme live sensatie. Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 Kanonnen, vuurzeeën, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.”

Frans Duijts

“Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music. In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2021 scoorde Frans met het nummer ‘Frans Duits’, wat hij samen Donnie uitbracht. Dit bezorgde hem zijn eerste Top 40 hit. De plaat behaalde miljoenen streams en stond wekenlang op nummer 1 in diverse hitlijsten.”

TBA

The Firm

“Lawyers by day, artists by night: dat is The FIRM. De dansvloer wordt hun nieuwe werkplek en jij bent ingedeeld om een shift te komen draaien. Alles moet kunnen bij de mannen van The FIRM en dus nemen ze je vol energie mee langs keiharde hip-hop, dansbare house en knetterende trap. Met eerdere optredens op o.a. We Are Electric, Solar, Daydream en een voorprogramma bij 6ix9ine gaat dit één van je makkelijkste werkdagen ooit worden.”

TBA

Website by Webroots