Traditiegetrouw wordt Justitia afgesloten door een spetterend eindfeest. Tijdens het feest kunnen de voetjes van de vloer en kan er onder het genot van één of meerdere (non-)alcoholische dranken gedanst worden. De volgende artiesten treden op tijdens Justitia 2019:

Ivar on Sax

Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die op zijn 14e begon met het improviseren op dancemuziek. Afgelopen 2 jaar was hij de saxofonist van ‘De Toppers’ in een uitverkochte Arena. In de afgelopen 12 jaar heeft hij op honderden feesten met veel plezier en energie mogen spelen. Momenteel is Ivar erg druk met zijn formatie isaxbonvineas en spelen zij in binnen en buitenland in clubs, festivals en op andere grote feesten.

DJ Starfunk Boogie

Tijdens de borrel en het diner speelt DJ Starfunk Boogie een prettig gestoorde mix van (electro) funk & boogie, deep disco, met vleugjes afrofunk, dub en (classic) house. DJ Starfunk Boogie is een meester van spacey, funky, groovy muzikale pareltjes uit alle windstreken. Om op te dansen.

The Partysquad

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen, beter bekend als The Partysquad, zijn al meer dan 10 jaar toonaangevend in de club- en muziek scene. Vanaf de tijd dat ze baanbrekende platen als Wat wil je doen en Rampeneren uitbrachten, timmeren ze in Nederland al aan de weg. De nuchtere en goedlachse mannen weten met hun visie altijd te zorgen voor vernieuwing en een trendsettende sound. Afgelopen jaar was er de release van het laatste Nederlandstalige album “Nachtwacht”. Deze is inmiddels beloond met platina en gouden platen voor tracks als C’est La Vie, Lit en Plakken.

Ook internationaal zitten de heren niet stil. Zo werkten ze samen met de tastemakers der aarde, zoals M.I.A., Major Lazer en Mr Vegas. Ook brachten ze muziek uit op labels als Diplo’s Mad Decent, Steve Aoki’s DimMak, A-trak’s Fools Gold en hun eigen label: Rebel Yard.

Buiten alle platen is het eigenlijk de show van The Partysquad die maakt dat ze nog steeds de Bazen van de club zijn; je moet die meegemaakt hebben!

Rapper Donnie

Dat Donnie werd gezien als protegé van De Jeugd is met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats geen vreemde aanname. Na zichzelf met zijn eerste mixtape gekroond te hebben tot ‘Leipie Van Het Plein’ dropte hij zijn debuutalbum ‘Mannelogie’. Het album werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015, mede dankzij tracks als ‘Batras’ en ‘Wubbo Ockels’. Met het daaropvolgende ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit, met onder andere ‘De Tuinslang’ verovert hij zijn plek aan de Nederlandse top. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viraal, en laat zien hoe Donnie een meester is in het creëren van hypes.

Kort geleden dropten Donnie en partner in crime Joost hun gezamenlijke project ‘M van Marketing’. Het hechte duo staat binnenkort Carré, voor hun unieke show ‘Viraal in Carré’.

DJ Verboden Vruchten

Tussen 2011 en 2016 was Jan van Hövell nog gewoon advocaat bij De Brauw. Nu, drie jaar later, is hij onder de naam DJ Verboden Vruchten een van de meest gevraagde DJs op private parties en weet hij elk publiek de dansvloer op te krijgen en te houden. Geschoold in Utrechtse discotheken als de Monza, Poema en natuurlijk de Woo, staat hij nu op de bühne van het Boekenbal, menig huwelijksfeest en, jazeker Justitia.

Dus bereid je voor op de beste Verboden Vruchten uit de muziek!

Riley’s Band

Riley’s band speelt sinds 2013 door heel Nederland op bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagspartijen en andere evenementen. Op elk event zet de band de juiste toon. De drie gedreven muzikanten, Timothy Riley, Benjamin Pessy en Amir Katevushnik geven elke cover hun eigen draai en frontvrouw Melissa brengt met haar Brabantse gezelligheid altijd de nodige enthousiasme en energie. Samen weten zij ieder optreden tot een unieke belevenis te maken.

Geen enkel feest is hetzelfde bij Riley’s band. Telkens weer passen zij hun nummer keuze aan, aan de wensen van het publiek. Alle hits van de jaren 80 tot nu komen voorbij van Soul tot Rock. Door de jaren heen hebben zij voldoende variatie opgebouwd in hun repertoire om letterlijk iedereen de dansvloer op te trommelen. Laat je verrassen door Riley’s band!