Optredens

Jochen Otten

Sinds 2010 is Jochen (Tilburg, 1973) vaste bespeler van Toomler, het stand-up podium onder het Hilton in Amsterdam waar de top van de Nederlandse stand-up zich verenigt. Daar zal hij in de aanloop naar zijn avondvullend programma wekelijks te zien zijn. Jochen toert ook mee in de Comedytrain die door het hele land reist naar poppodia en theaters. Voor de BarryPafShow op 100% NL blikt hij als columnist maandelijks terug op de actualiteiten. Jochen schreef drie seizoenen lang voor Dit Was Het Nieuws, was drie jaar lang columnist bij het radio 2 programma Spijkers met Koppen en zat in het cabaretpanel van Vrijdag Middag Live (radio 1). Jochen groeide op in Loon op Zand. Hij rondde eerst de studie Nederlands af in Tilburg, stond 7 jaar voor de klas en studeerde vervolgens af aan de Koningstheateracademie.

ParHasard

ParHasard combineert de 90’s R&B sound met moderne funk en soul invloeden.

ParHasard (Frans voor ‘Door Toeval’), is een Band of Brothers gevestigd in Amsterdam. Tos (Zanger), ontmoette de broers Seb (Gitaar) en Ben (Drums), op de verjaardag van hun grootmoeder ‘Memmie’. Na een spontane beslissing om samen een lied op te voeren ter ere van ‘Memmie’s’ verjaardag, ontdekten ze een muzikale connectie die ze nooit eerder hadden ervaren. Na een paar avonden opnemen in Seb’s thuisstudio, kwam oude vriend Kjelld erbij op bas. Vanaf dat moment ging ParHasard van start.

Na een jaar hun stem gevonden te hebben, hebben ze hun debuut EP uitgebracht: Rise Up. Pt 1 in februari 2018, een 2e EP: Rise up. Pt 2 in maart 2018 en hun single Vague Love twee maanden later. In datzelfde jaar speelden ze ook op het kleine podium van Paradiso en traden ze op op festivals als het Nederlands Film Festival, Rollende Keukens en Kwaku. Na het winnen van de XITE wedstrijd ‘jouw weg naar Sziget’, hebben ze in 2019 op het Europa-podium van Sziget gespeeld.

Website by Webroots