Het programma van Justitia 2019 is anders dan in voorgaande jaren. In aanvulling op het gebruikelijke programma zal dit jaar een symposium gehouden worden op donderdag 23 mei 2019. Dit symposium wordt georganiseerd door Stichting Justitia in samenwerking met de Amsterdamse Orde van Advocaten en Stichting Lawyers for Lawyers. Het symposium staat in het teken van de ontwikkelingen rond het voorgenomen Europese verdrag ter bescherming van advocaten. Ook zal tijdens dit symposium voor de vijfde keer de Lawyers for Lawyers-award worden uitgereikt.

Het symposium vangt aan om 14:30 uur op donderdag 23 mei 2019 en vindt plaats in de Rode Hoed te Amsterdam. Meer informatie over het programma en aanmelding volgt spoedig.