Dentons Boekel Feest

Traditiegetrouw wordt Justitia afgesloten door een spetterend eindfeest, gesponsord door Dentons Boekel. Tijdens het feest kunnen de voetjes van de vloer en kan er onder het genot van een één of meerdere (non-)alcoholische dranken gedanst worden op de lekkerste beats van Kris Kross Amsterdam, The Tour, Toeters en Platen, Ministerie van Chille Zaken en DJ FlexyFrank.

Kris Kross Amsterdam

Kris Kross Amsterdam, een begrip in de Nederlandse uitgaansscene, komt naar Justitia! Na meerdere megahits en uitverkochte optredens in de grootste clubs van Amsterdam, staan ze dit jaar op Justitia 2018, en uiteraard primetime in de line-up! De broers Sander en Jordy Huisman zijn sinds 2014 samen met MC Yuki Kempees, en voegen het ene succes na het andere toe aan hun al indrukwekkende portfolio. Na optredens op Mysteryland, Tomorrowland, Creamfields, Ushuaia Ibiza en hun eigen vaste avonden in Amsterdam volgde dit jaar Ultra Miami. Internationaal timmeren de mannen dus hard aan de weg met hun eigenzinnige eclectische mix van hiphop, R&B en house. Verwacht een uur vol hoogtepunten, de zwoelste beats en een ecstatisch going-out-with-a-bang!

The Tour

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

The Tour, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende hits!

Alleen de grootste hits uit de jaren ‘90 tot nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Toeters & Platen

Toeters & Platen is een combinatie van DJ, live saxofoon & live trompet. De DJ draait lekkere platen en de sax & trompet voegen hier funky solo’s aan toe. Dit zorgt voor een dynamisch en energiek geheel.

Ministerie van Chille Zaken

Vertraagde treinen, loslopende terroristen, exploderende iPhones, lekkende borstimplantaten; zomaar een greep uit het gelazer waar we anno 2018 tegenaan lopen. Om weerwoord te bieden aan deze rampspoed is het Ministerie van Chille Zaken onlangs gestart met de campagne ‘Dope & Rythm, het medicijn tegen maatschappelijke ongein’. Als onderdeel van de campagne zijn de Ministers van Chillle Zaken op pad gestuurd om het land te verrijken met hun disco-, funk- en housebeats.


Sinds het startsein van de campagne hebben de Ministers o.a. gedraaid op Solar Festival, Extrema Festival, Lounge festival, Everybodys Loves Disco, Koning Disco en vele andere feesten.

DJ FlexyFrank

DJ FlexyFrank heeft reeds 20 jaar ervaring en is één van de meest geboekte DJ’s van Kennemerland.

Heeft gedraaid op festivals als Haarlem Jazz, Bevrijdingspop, Mysteryland en op beruchte plekken als Paradiso, Studio80, Escape. Zijn stijl is te omschrijven als opzwepend en hij gaat daarbij over de grenzen van alle genres heen. Verwacht een afsluiter waar je alle laatste energie kan loslaten op de dansvloer, want FlexyFrank laat geen feest achter zonder het dak er af te draaien!

Website by Webroots